• Tvis Skole

Tvis Skole

Opslagstavlen

• Vi søger en frugttante

Kender du én der kunne have lyst til at blive frivillig frugttante på Tvis Skole én dag om ugen.

På Tvis Skole har vi en frugtordning, hvor 10 frivillige frugttanter kommer og udskærer frugt til eleverne.

Som frugttante møder man ind ca. kl. 8.00 og udskærer frugt til kl. 9.30.
    Så er der kaffepause og hygge og kl. 9.50 til 10.10 uddeler man frugten til eleverne.

Bliver man forhindret en dag, har vi et stort korps af afløsere som kan træde til.

Har du tid og lyst, så ring til Jeanette Løftgaard på Tvis Skole Tlf. 96115840 / 25111306
    Der er en ledig plads er om onsdagen.

Jeanette Thorup Løftgaard den 16-08-2019
  • Kære forældre

Kunne I tænke jer at blive bedre forældre – og samtidig hjælpe andre?

I kan nu melde jer til ordningen ”Forældre-backup” i Holstebro Kommune.
    Opgaven består i at deltage på forældremøder og sætte gang i en debat – om vigtigheden af forældrenetværk, børnefødselsdage, madpakker, venskaber, alkohol eller hvad der fylder på dagsordenen i forældregruppen.
    I skal ikke være eksperter. I skal være helt almindelige forældre med lyst til at lære af og hjælpe og gøre en stor forskel for andre forældre.

Jon Anders Jørgensen
    SSP koordinator

Se mere i vedlagte fil.

Kontakt SSP-koordinator Jon A. Jørgensen, hvis du vil vide mere om ordningen: Tlf. 2466 2339

Jeanette Thorup Løftgaard den 16-08-2019
  • Skolebus

Tilmeld dig sms ordningen, så du får besked hvis skolebussen er forsinket eller aflyst.

For skoleåret 2019/2020 er der igen mulighed for at tilmelde sig en sms-ordning, så der kommer besked hvis dit barns skolebus erforsinket eller udgår.
    Hver rute har sit eget unikke nummer og det er meget simpelt at melde sig til og fra.
    Hvis jeres barn f.eks. bruger rute 291er proceduren :
    For at tilmelde jer skal I sende en sms til 1276967 med teksten TilmeldRute291
    Ønsker I ikke længere at være tilmeldt er proceduren :
    For at afmelde jer skal I sende en sms til 1276969 med teksten AfmeldRute291.
    Hvis jeres barn bruger rute 292, så skrives der 292 i stedet for 291.
    Rute nummeret fremgår i øverste venstre hjørne af køreplanen for dit barns skolebus.

Jeanette Thorup Løftgaard den 05-08-2019